Igår morse vältrade jag mig som en valross ur sängen. Jag har inte problem att ta mig upp men känner mig allt annat än smidig. Eftersom jag hade en liten tanke om att åka till Griftegården fick jag skippa den. Kände mig rätt besviken till att börja med. Men vad hade jag väntat mig med tanke på hur kroppen känts senaste tiden? Efter dusch och frukost kändes det mer ok. Visst hade jag kunnat åka men det innebär någon timmes bilresa, gå ute i kylig luft och sedan hemresa. Jag kände inte riktigt för det även om jag gärna hade åkt.
 

Virkade klart en julduk igår och började på en till. Den här gången med mer rött för jag hade ett större nystan. Tänkte lägga på den med mer vitt nu till helgen och byta till den jag håller på med närmare jul. I köket händer det att jag byter duk några gånger under december. Lägger på juligare efter hand. Så gör det inte så mycket om jag smular och spiller på köksduken om jag har fler att byta med.
Idag var jag inte så värkig och vältrade mig inte ur sängen som en valross utan mer som en säl. De nämnde på radion att det kan bli snöblandat och det är nog det jag känner av.
När jag satt med min långfrukost/förmiddagskaffe ringde det på dörren. Var brevbäraren som överlämnade ett paket.
 

Det var en tekalender som SoP skickat mig. Hon är så gullig och vet vad jag uppskattar i tillvaron. Det ska bli kul att testa nytt te varje dag.
 

Dagens käk blev tärnad tofu, de sista champinjonerna och en bit lök som jag stekte i curry. Åt med ris och shiratchamayo (har säkert stavat fel men flaskan syns iallafall på bilden). Det kanske inte ser så gott ut men smakade mumsfilibaba. Är det förresten någon som använder det ordet nu, mumsfilibaba? Kom bara att tänka på det ordet när jag åt.