Igår var jag till morsan och fikade. Hade med mig mackor av Formbröd jag bakat dagen innan. Så hade jag med ananas och kaki som vi mumsade på till kaffet.
 

Idag har jag gjort senapstofu. Det är till söndag. Ska fixa lite imorgon också. Gör lite juliga smårätter. Igår lade jag in lite rödbetor. Brukar göra det ibland och tyckte det passar till.
Ikväll har min dotter varit här en sväng.
Det är både Vintersolståndet och fullmåne inatt. Två saker för oss hedningar att fira. Som mycket annat på Årshjulet brukar jag tänka på vad som hänt, vad jag åstadkommit, vad jag har för planer och vad jag vill åstadkomma. Sent ikväll sätter jag mig med en kopp te och ett tänt ljus. Mycket handlar om min rehabilitering och min vardag, men även på det personliga planet. Det här året hade jag tänkt skaffa marsvin igen men nu blev det inte så. Var den varma sommaren och dåliga skördar som fick mig att skjuta upp det. Jag vet hur det tidigare varit svårt att få tag i bra hö efter en sommar med dåliga skördar. I år var det ännu värre. Om ett år har jag säkert ett par bortskämda marsvin istället.