Igår, tisdag, hade jag tänkt mig en promenad men det hade inte kroppen tänkt sig. Kändes som jag mest hade en massa trötta och ömma muskler. Det släppte under dagen men kroppen ville nog säga mig något. Jag hade nämligen en liten fundering på en promenad in till stan. Nu var det nog inte promenaden som var problemet. Hörde på radion om ökad smittspridning och att vi ska ta vårat ansvar. Att ta sig in till stan hörde inte till det som är nödvändigt.
 

Stickade istället klart ett par vantar. Det där med bara några trådar att fästa innebär ju numera att de hamnar i högen med sånt jag ska göra sedan.
 

Började på ännu ett par vantar. Det gula är loppisfyndat och jag har bara ett nystan.
 
Idag kändes kroppen mer samarbetsvillig och jag tog på mig munskydd, hämtade rullatorn och haltade iväg till affären här på området. Det var några saker jag skulle ha men allt hittade jag inte. Är en rätt liten affär men jag har hjälp med inköp nästa vecka så det skriver jag upp på inköpslistan och hemtjänsten handlar på Maxi då.
Gick en annan väg hem. Brukar göra så. Såg att den arabiska affären var öppen så jag gick dit också. Tror det varit ägarbyte, var ändrat där inne och mer frukt och grönt. Förhoppningsvis bättre öppet också. Ett tag var det någon som mest hade öppet när det passade och det var ju lite tråkigt. Vet jag ibland när jag varit på sittgympa skulle gå förbi på hemvägen men då var det inte öppet.
 

Jag kom hem med lite smått och gott från bägge affärerna. Både sånt jag behövde och sånt jag var sugen på.
Något jag tänkte på när jag var inne på Östenssons var att det är få som använder munskydd. Det var inte mycket folk och definitivt ingen trängsel. Ska jag ut på en promenad använder jag inte munskydd men när jag ska till affären tar jag på det. Jag var rätt ensam om att ha munskydd inne i affären. Kanske någon mer. Så var det en som väl var ledsagare till en jag känner som hade visir. I övrigt ingenting.
 
Imorgon får jag Boklåda igen och det ser jag fram emot.