För en tid sedan öppnade Subway i Motala. Som glutenintolerant vegetarian kan man vilja äta ute ibland eller kunna köpa med sig hem. Var inne på Subway samma dag de öppnade och frågade om de hade något glutenfritt. Nix det hade de inte. Vad jag tänker på är att det är en stor kedja och borde ha mer att erbjuda. McDonalds tex har glutenfritt bröd och fixar till om någon frågar efter det. Nu är det inget för mig ändå då deras Vegeburgare innehåller vetemjöl. Deras allergiinformation är bra iallafall.
Åter till Subway. En stor kedja borde vara intresserad av att ha något för fler. Borde ju inte vara så svårt att ha glutenfritt bröd i frysen och fixa till en macka om någon vill ha. Jag vet det heter sub i det här sammanhanget men det struntar jag i. Subway har ändå inget för mig. Subway no way.