Igår hade jag städhjälp. Som vanligt är det mest golven jag har hjälp med.
Idag har jag haft hjälp med inköp så nu är det påfyllt igen.
Jag har haft några värkdagar nu. Nu är det inte benet, för det är jag van vid, utan ryggen. Det är inte ryggen i sig utan en muskel som känns ansträngd och öm. Eller jag kanske håller på att få änglavingar? Det är vid ena änglavingen. Fast en del kanske hellre säger skulderblad.
Värken gör att jag blir trött och orkeslös och det är det jobbiga i det. Jag lägger mig på spikmattan. Så mycket skillnad känner jag inte med det här men blir heller inte sämre. Igår eftermiddag /framåt kvällen mulnade det på med tunga mörka moln. Så jag tror det är Vädervärk. Känns nästan som snövärk och det har sagts det kan bli snö till helgen.
Nu hoppas jag på att vara piggare imorgon och kunna åka till morsan. Jag hade tänkt att baka något men det kan jag göra till en annan gång och jag har bullar och " kallademvadduvill " i frysen.