Imorse slog regnet mot rutan och det kändes behagligt i luften.
Jag har haft städhjälp idag. Det är alltså golven jag har hjälp med. Så tar de med sig min tvätt. Jag får tillbaka den på fredag eller på måndag när jag har ledsagning. Hon som städade hos mig idag fick syn på att jag har så mycket palettblad på balkongen. Jag sa att det kommer att bli mer för till hösten ska jag klippa ner och ta sticklingar. Sedan delar jag ut åt alla håll och kanter för det blir mer än vad jag får plats med. Hon sa då att jag kunde tänka på henne om jag fick sticklingar över. Kom på då att jag har ju rotade sticklingar i en mugg på köksbänken. Hade tagit sticklingar när en gren gick av. De fick hon gärna ta och jag skickade med några frösådda också. Till de som vill ha kommer jag nog att ha i höst också. Hon sa det annonserades ut mycket sticklingar i köp -och sälj -grupper. Jag ids inte lägga in en annons utan delar med mig till folk omkring mig.