Idag har jag haft städhjälp. Det är golven jag har hjälp med. Idag sa jag åt hon som städade hos mig att jag ville testa en sak när någon var här. Jag håller ju på att gå igenom mina cdn och har 4 olika cdställ. Ibland är det lättare att jag sätter mig på golvet och går igenom cd-hyllorna som är längst ner. Det gjorde jag en dag. Just de cd-ställen är rätt nära soffan så jag kunde ta stöd av soffan när jag gick upp. Jag har ett cdställ kvar att gå igenom. Just det står inte nära något att ta stöd av. Varken bokhyllan eller Tv - bänken känns tillräckligt stadigt som stöd. Bokhyllan är nog mer risk att jag skulle få böcker och prydnadssaker över mig. Jag tog alltså med mig betastödet, satte mig på golvet och sedan tog mig upp med hjälp av betastödet. Det funkar även om det bara är att konstatera att jag inte är någon elitgymnast. Om jag vet jag kan ta mig upp från golvet kan jag också göra andra övningar när jag tränar. Skulle alltså kunna lägga yogamattan på golvet och sitta eller ligga på. Jag har ju trygghetslarm och kan larma om jag absolut inte kan ta mig upp på egen hand. Det är en trygghet även om jag vill undvika att larma. Tycker att om jag själv satt mig på golvet ska jag också kunna ta mig upp själv.
 
För en tid sedan fick jag ett mail från en annan postcrossare som undrade om jag ville ha en brevvän i norra Ryssland. Javisst, det gick bra. Har sett på flera profiler på postcrossing att de skriver de även gärna vill ha brevvänner. Jag har skrivit in det på min profil också. Det är så olika varför man är med i postcrossing. En del samlar frimärken eller vykort, en del tycker det är kul med en hälsning, en del vill träna språk. Själv tycker jag det är kul med en hälsning från en annan postcrossare. Idag fick jag 2 vykort från Ryssland. Det ena var från den tjejen som hört av sig om jag ville brevväxla också. När hon fått min adress och kollat min profil skickade hon ett mail. Från henne fick jag ett vykort med en vacker träkyrka och det hade hon lagt i ett kuvert tillsammans med ett brev och ett foto på familjen. Kul! Ska försöka svara idag så den som handlar åt mig imorgon får posta det. Jag har även fått brevvänner i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien och Holland via postcrossing.
 
Ikväll blir det tv och virkning. Ska se Mandelmanns Gård och Veckans Brott. På lördag börjar deltävlingar i Mello. Brukar se det även om jag bara gillar vissa bidrag och egentligen tycker det är alldeles för utdraget. Det fungerar alldeles utmärkt att handarbeta till och jag får mycket stickat och virkat under mellosäsongen. Så är det lite i väntan på våren. När Mellosäsongen är över brukar våren vara här och är dags för promenader.