Igår hade jag städhjälp. Det är mest golven jag har hjälp med.
Hade en svullen vrist så det blev en lugn dag hemma igår.
Idag har jag haft hjälp med inköp. Då går vi igenom inköpslistan ihop. Det brukar inte vara några större frågetecken.
Har haft två dagar hemma nu. Det har jag behövt. Ska inte säga att vristen är bättre men det är inte så svullet. Något är det för just vid vristen var det ett område jag absolut inte hade någon känsel efter första skadan. Det var som stumt. 2 år efter olyckan satt jag hos en kompis och vi pratade om våra Känselbortfall efter sjukdom och olycka. Då skulle jag peka på stället vid vristen där jag inte hade känsel och aldrig trodde jag skulle få tillbaka den. När jag petar på huden känner jag att jag fått tillbaka lite känsel!
 
Igår kollade jag lite på gamla foton. Jag är bla med i en nostalgigrupp på Facebook. Någon föreslog vi skulle dela med oss av en bild när vi var ca 20 år. Jag hittade en bild jag delade med mig av i gruppen.
 

Jag kan dela med mig här också av en bild på en Veggiehäxa i det mycket tidiga 80 - talet. Min kusin och jag hade likadana kjolar. Jag hade köpt dem åt oss när jag var till England den sommaren. Så fick vi för oss att vi skulle ha nätstrumpor till och lyckades hitta det här i stan. Jag kan inte minnas vi hade det när vi var ute och festade, då var det jeans och jeansväst som gällde. Vi gick till lanthandeln i byn med kjol och nätstrumpor istället. Trodde inte folk skulle stirra så pass och vi fick höra om det flera år senare.