Igår hade jag städhjälp. Det var en jag inte träffat tidigare. Jag kan ju säga vad jag ska ha hjälp med så det gick bra.
Senare lyssnade jag på Sommar med Merith Hemmingsson. Gillar henne.
 

Stickar sockar under tiden jag lyssnar. Nästa projekt blir nog ett par vantar till kompisen jag fredagsfikar med.
Regnade och åskmuller igår men jag vill ha mer.
Idag har jag haft hjälp med inköp.
Blev inget Sommar för mig idag för det var inget som intresserade mig. Eller rättare sagt, jag hade radion på men bara som bakgrund. De jag vill lyssna på gör jag med öronpluggar via mobilen och stickar eller virkar under tiden.
Håller på att rensa bort överblommat från balkongen. Så ska jag flytta om lite. Idag testade jag också det jag hört om och läst på Facebook. Dvs planterade majs. Kanske är lite sent ute men jag räknar inte med att kunna skörda. Man sätter vanliga Popcornskärnor i jord och har man tur växer de och blir majs. Annars kanske man iallafall får en hög grön växt. Eller så blir det inget och då har man testat. Har jag en tid en grön växt är jag nöjd. Får prova tidigare nästa år.