Igår hade jag städhjälp. Det är golven jag har hjälp med. Annars klarar jag mycket själv.
Idag har jag haft hjälp med inköp. Igår när jag hade städhjälp kollade vi upp om jag fått någon tid för det fanns inte med i måndags när vi kollade. Jodå, jag skulle ha inköp vid 10 som vanligt.
Somnade om imorse. Vid 9.30 gick jag in i duschen och tänkte att jag skulle hinna det. När jag löddrat in håret ringde det på dörren. Jag ropade de kunde komma in eftersom hemtjänsten brukar ha med en nyckel. Inte idag tydligen så jag virade bara en handduk om mig och gick och låste upp. Det är bara några steg mellan badrummet och ytterdörren. Jag sa jag bara skulle skölja ur håret och gick in i badrummet igen. Fixade det och slängde på mig trosor och tröja innan jag gick ut igen. Det var inte bara inköpslistan jag skulle lämna för den kunde hon hämtat på bordet. Jag skulle plocka fram kontanter också.
Att hemtjänsten kommer hit och jag inte är påklädd gör mig inget. Det var likadant för en tid sedan att hemtjänsten var tidig och jag öppnade endast insvept i en handduk. Efteråt tänker man ju att det är ju tur det inte råkat vara en försäljare eller Jehovas Vittnen utanför dörren.