Igår hade jag städhjälp på förmiddagen. Det är mest golven jag har hjälp med. Behöver ta tag i att damma i hyllorna eftersom man kan skriva i dammet. Hon som städade igår frågade om jag ville ha hjälp med det och jag har blivit frågad tidigare också eftersom många har hjälp med det. Jag tackar nej. Helt enkelt för att jag kan göra det själv men är lat. Det är skillnad att ha hjälp med att damma när jag varit nyskadad och inte kunnat stå utan stöd. Till nästa gång jag har städhjälp, om 2 veckor, ska jag ha fixat det. Det är bra träning för mig att stå upp. Jag är lat och det är enda ursäkten att jag inte dammat på ett bra tag. Vet ju att det är rätt snabbt gjort när jag kommer igång.
Idag har jag haft hjälp med inköp. Hade en ovanligt kort inköpslista den här gången. Potatis, vegoost, sojamjölk, mjölkfritt margarin, bovetemjöl, majsmjöl, olivolja, citronpeppar och plastpåsar tror jag var allt.
Jag brukar ha längre inköpslista.
Igår kände jag mig rätt seg och var trött i kroppen. Det känns bättre idag. Ska pyssla lite hemma och imorgon ska jag till morsan. Tänkte baka något att ha med. Blir nog ett formbröd och tar med mackor åt oss imorgon. Har ett recept jag inte gjort på länge. När jag tålde vanligt mjöl gjorde jag det ofta och jag vet att Sister of Pain var förtjust i det också. Försöker göra en glutenfri variant nu. Tänker som så att blir det inte bra tar jag med och lägger i skogen nästa gång jag har ledsagning så kan fåglarna mumsa på det.