Idag har jag haft städhjälp igen. Det är mest golven jag har hjälp med.
Med posten idag fick jag ett kuvert från Statistiska Centralbyrån att delta i en enkät om trygghet på området. Jag har inte loggat in och kollat frågorna än men ska göra det för jag tänker delta. För de som inte kan svara på nätet kommer enkäten i pappersform några veckor senare. Jag brukar delta när jag tycker det är något jag kan svara på och har någon åsikt om. Att jag anser området blivit allt mer otryggt de senaste åren är ingen hemlighet. När jag flyttade hit för snart 7 år sedan gick jag utan problem ut sena kvällar och nätter. Jag gav mig gärna ut på promenad i mörkret. De senaste åren skulle jag inte frivilligt ge mig ut på kvällen om jag inte måste. Helt enkelt för det är otryggt. Jag går också mycket sämre. Är oftast bättre mitt på dagen och mer rörlig. Det är då jag går ut. Framåt kvällen blir jag stelare, går sämre och har mer värk. Jag har lättare att acceptera att kroppen bestämmer än de som gör området är otryggt.
 
Ikväll blir det Mandelmanns Gård och Veckans Brott. Tror det är säsongens sista Mandelmanns.
 
Imorse när jag pressade apelsinjuice tog jag till vara apelsinkärnorna. Tänkte stoppa dem i en kruka med jord och se vad som händer. Har gjort så förut. Oftast händer det ingenting och ibland blir det en liten planta. För flera år sedan satte jag citronkärnor som blev en planta. Hade den i några år tror jag. Till slut gjorde jag mig av med den när den drabbades av någon ohyra. Jag sätter inte kärnor för att få ett träd utan mer för att få en kul krukväxt.