Hade städhjälp på förmiddagen idag.
 

Sedan var Bokbussen på området så jag var ute. Lånade 3 böcker. Den om yoga är övningar där man kan sitta på en stol. Var lite sånt jag letade efter. Den om odling tog jag mest för den såg trevlig ut och var fina bilder. Hoppades på att få lite tips och inspiration hur jag kan använda olika grönsaker. Gillar att testa lite nytt med det jag får i Ekolådan. När jag kom hem och bläddrade igenom den var det en positiv överraskning. Den är skriven av Karl Martindahl som är musiker. Är inte en ren faktabok utan verkar handla om att må dåligt och ha trädgården som rehabilitering, en del tips, recept och sånt. Jag hade mest tänkt bläddra lite i boken och läsa här och var. Nu såg jag att det var något jag definitivt kommer att läsa. Tror den är lika användbar för mig som bara brukar odla tomater på balkongen och krukor med örter. Får se vad jag tycker.