Har nog varit lite låg några dagar. Skrivlusten har nog inte funnits. Nåja, så blir det ibland.
I tisdags hade jag städhjälp. Det är ju mest golven jag har hjälp med. Jag är så glad för den hjälp jag har eftersom det underlättar min vardag.
Igår, onsdag, hade jag hjälp med inköp. Hade tänkt baka bullar och skrivit upp glutenfri mjölmix, socker och jäst. Det hade ju varit smart om jag kollat receptet när jag skrev inköpslistan. Hade hjälp med inköp förmiddagen och på eftermiddagen tog jag fram boken med ett bra recept på glutenfria bullar. Då insåg jag att det skulle vara kesella i. Jag använder oatly ifraiche men det hade jag givetvis inte hemma. Det går inte att byta ut mot något annat heller. Att gå iväg till affären på området är en chansning eftersom de inte har så stort sortiment med mjölkfritt. Hade ingen lust att ge mig ut heller. Jag skulle till morsan idag och då kunde jag fixa det. Att jag inte kunde ta med mig bullar var en annan sak.
Idag beställde jag färdtjänst och åkte till Östenssons vid Verkstadstorget. Köpte mig oatly ifraiche så nu kan jag baka om jag känner för det.
 

Brukar köpa donuts och munkar åt morsan. Jag äter inte det eftersom de inte är glutenfria. Brukar välja några jag själv hade velat äta annars och morsan blir glad. När jag stoppat ner dem i påsen fick jag syn på att det var något extrapris på wienerbröd också. Det var lika bra att morsan fick några wienerbröd också ☺ Tanten får nog en sockerkick om hon ska klämma i sig allt det där ☺
Jag hade dessutom rivit i någon korg med utgående sortiment och stoppat ett paket julkaffe i korgen. Det är inget fel på det utan är mer att det inte är säsong för något som heter julkaffe.
 

Tog en promenad till morsan. Nu är maskrosorna på gång.
När jag gick ut hemma tyckte jag att jag gick så bra och var så nöjd. På ppromenaden till morsan tyckte jag att jag haltade lika mycket som vanligt. Det där varierar väldigt och ändrar sig snabbt.
Morsan hade inget emot att få en massa sötsaker och ett paket kaffe. Jag vet ju själv hur det är att inte kunna gå ut. Att det kan vara gott med något annat än det man har hemma och kanske inte ens visste man ville ha. Jag brukar fråga morsan om det är något i reklamen hon vill ha men oftast är det inte det. Då får jag och min syster tänka på det när vi handlar och vi vet ju oftast vad morsan kan tänkas gilla. Jag vet ju själv hur det var när jag från att ha varit självgående och klarat mig själv inte kunde gå ut på flera månader och var beroende av hjälp. Fick hem det jag behövde och skrev på inköpslistan så det var inget problem. När jag började kunna ta mig ut lite beställde jag färdtjänst och åkte till Maxi. Det var bra träning. Kunde bara handla lätta saker jag kunde bära i ryggsäcken men jag uppskattade verkligen det där att kunna titta och välja själv. Det kommer också nya produkter och smaker hela tiden.