Sov dåligt inatt. Kände redan igår kväll att jag var svullen i magen men hoppades väl det skulle bli bättre under natten. Det blev det inte för jag vaknade mitt i natten och hade ont och kramper i magen. Slumrade lite och somnade sedan om.
När jag gick upp var jag inte i form. Blev en lätt frukost. Sedan kom hemtjänsten och jag hade städhjälp. Det är en av de som var mycket hos morsan så jag visade henne bilder från urnsättningen. Visade garnet också.
Skickade med chipsen jag inte tålde. Om hon ville ha dom eller tog med till kontoret så någon kunde mumsa i sig.
Visste inte vad jag reagerat på så jag sa att jag fick lusläsa innehållsförteckning på det jag ätit. Kunde inte komma på vad det var eftersom jag inte ätit något nytt. Fick för mig att kolla innehållsförteckning på påsarna med vegansk latte. Vad står först där? Jo, glukossirap. Det här är något jag bara har hemma ibland men eftersom jag varit till affären 2 gånger senaste veckan har jag tagit hem. När jag ändå haft hemma har jag ibland druckit 2 muggar bara för det är så gott. För några dagar sedan mumsade jag nog chips till det också. Det förklarar saken! Skönt att jag kom på vad det var men besviken eftersom det är något gott. Det jag har kvar får någon annan ta och njuta av.
Blev skonkost idag. Kokade potatis och åt med en smörklick till.
 

Nu kan jag skörda första tomaterna. Det är en gul sort. Får bli på kvällsmacka.
Mår bättre men är försiktig med vad jag äter. Ingen bastant måltid alltså.