Idag har jag haft städhjälp. Det är ju mest golven jag har hjälp med och så tar de med sig min tvätt.
Har inte varit riktigt i form. Sovit dåligt. Är fullmåne snart och dessutom vädervärk.
Ringde idag och det var ett okänt mobilnummer. Brukar inte svara utan kollar upp vart det går för att sedan ringa upp, svara nästa gång eller blocka, beroende på vad det är. Att jag svarade berodde mest på att det var fullt möjligt något nummer jag inte känner igen skulle ringa. Det var från min mobiloperatör. Redan där borde jag ha reagerat eftersom de brukar skicka mail eller sms med erbjudanden. Hon pratade om något bredband och jag sa att jag inte är intresserad av något extra. Sedan tryckte jag bort samtalet. Kollade upp numret och det var telefonförsäljare som säljer bredband. En bra sak med pandemin är ändå att man slipper alla dessa dörrförsäljare. Nu ringer de istället. Ibland svarar jag av misstag, oftast för jag väntar på annat samtal, men det är ju oftast bara att trycka bort. Jag känner mig inte ens lite elak över att göra det. Tidigare tyckte jag att jag ville vara hövlig och på ett vänligt sätt tacka nej. Numera säger jag bara att jag inte är intresserad och trycker bort samtalet. Jag avskyr verkligen att bli uppringd av telefonförsäljare.
Igår stickade jag klart en päppelmössa och började på en ny. Lyssnade på en radiodokumentär i 2 delar om Lennart Hyland. När jag var barn och det bara fanns en tv-kanal Kollade man ju på Hylands Hörna. För mig är han alltså barndom och svartvit tv. Men man har ju förstått att han inte alltid var så kul att jobba med och dessutom gravt alkoholiserad.
Imorgon har jag hjälp med inköp. Bland annat har jag skrivit chips på inköpslistan. Har varit godissugen. Det är nog mest att jag inte går någonstans nu. Då brukar jag ofta vara sugen på sånt jag inte har hemma.
Ikväll tänkte jag fortsätta sticka och lyssna på något. Vad det blir får jag se.