Idag har jag haft städhjälp. Det är ju mest golven jag har hjälp med. Frågade hur det blir nästa vecka. Jag har ledsagning på måndagar men nästa vecka är det Annandag påsk då. Röda dagar brukar det bara vara besök och hjälp med det man behöver i vardagen. Jag hade räknat med att inte ha ledsagning nästa vecka utan bara hjälp att ta ut soporna. Så har jag kanske en liten förhoppning om att det är vår och fint väder så jag kan gå ut själv. Lite senare ringde hemtjänsten och frågade om det gick bra att ha ledsagning tisdag nästa vecka. Javisst, det går bra. Då tar vi med soporna då också. Det kan vara vårvärme lika väl som yrsnö då så det känns ändå bra det blir ledsagning.
 

För en tid sedan satte jag några apelsinkärnor för att se om det skulle bli något. Det har kommit upp lite i krukan. Kul! Jag tror knappast inte jag kommer att få stora apelsinträd med frukt men kanske några kul krukväxter.
 

Jag gillar påskpynt och har plockat fram lite.
 

Tycker jag blir glad av det.
 

För flera år sedan målade jag mycket. Har några trätuppar jag målat.
 

Vill nog komma igång och måla igen. Jag är inget vidare på motiv men tycker det är kul med färg och mönster. Var mest inspirerad av kurbits.
 
Idag fick jag 3 vykort via postcrossing. Från USA, Schweiz och Tyskland.