Sov dåligt inatt så det blev sovmorgon. Klibbigt i luften. Så vet jag inte om jag fått i mig något jag inte tål eller om jag bara reagerar på värmen. Även om det inte är höga temperaturer är det konstig luft. Jag hade svårt med värme innan och blev värre efter den äckelvarma sommaren 2018. Är som kroppen säger ifrån mycket snabbare efter det eftersom den under månader blev utsatt för äckelvärme. Inte kunde man göra något åt det heller mer än att duscha och må skit. Jag vill också kunna njuta av sommaren och inte vädermässigt längta efter hösten.
Igår lyssnade jag på Sommar med Benjamin Ingrosso. Tyckte det var bra. Idag lyssnade jag på Sommar med Niklas Strömstet. Hans låtar har jag lyssnat mycket på i perioder och Sommar var bra.
Får se hur många jag lyssnar på i sommar . Lyssnar även på en och annan jag inte ens hört talas om innan. Gillar de som har en berättelse att förmedla och inte bara framhäver sig själva. De 2 som varit hittills hör till de jag tycker är bra att lyssna till. Jag virkar mormorsrutor under tiden. Stickningen har jag lagt lite åt sidan men det brukar jag göra när det blir varmt. Tycker det är bättre med bomullsgarn och virkning då.
Har pysslat lite hemma. Nu har jag ett glutenfritt formbröd på jäsning. Bakar och låter det svalna och vila över natten.
 

Blev en enkel och god måltid idag. Fräste upp lök, kryddor och ingefära. I med ris och tomat och låta det fräsa runt lite till. Töm på vatten och låt det koka klart. Varierar efter vad jag har hemma. Till det hade jag idag gurka och det sista av vegansk salladsost.
Imorgon är det ledsagning igen. På tisdag har jag städhjälp, på onsdag hjälp med inköp och Ekolådan på torsdag. Sedan är det sommaruppehåll för Ekolådan.