Nu är det sista helgen i februari och imorgon hälsar vi mars välkommen.
Igår hade jag barn och barnbarn här. Vi käkade pizza. En glutenfri för mig. Blev en liten bit över som jag värmde idag.
Så hade de med ett Sverige-spel som vi spelade. Jag förlorade men det var ett kul spel där man skulle förflytta sig genom landet och svara på olika frågor. Spelplanen var lite för stor för köksbordet. Jag föreslog att vi skulle sitta på golvet i vardagsrummet. Jodå, jag tog mig både upp och ner från golvet. Hade betastödet bredvid att stödja mig på.
 

Fick hem garn igår. Det är rätt mycket ull i men är mjukt och behagligt. Egentligen gillar jag inte ullgarn. Inte för att jag är vegan utan för att det sticks. Det här är tänkt till sockar och vantar.
 

Igår kväll började jag på ett par raggisar åt Lilla Fröken Popcorn.
 

Har satt avokadokärnor.
 

Det brukar ta sin tid men när det spricker upp en grodd brukar det växa på.
 

Fick ingen bra bild på det.
Om ett tag delar jag nog upp det i olika krukor.
Planer för veckan är ledsagning imorgon. På torsdag får jag Boklådan bytt. Så har jag en tid för att klämma tuttarna, mammografi alltså.
Om någon undrar över februari månads handarbete blev det
Sockar/raggisar, 2 par
Vantar, 2 par
Päppelmössor, 2 st.
Så har jag virkat lite mormorsrutor också.
Lyssnade på Mello Igår. Tyckte det var ok. Gick som väntat.