Idag beställde jag färdtjänst för att åka till Dollar Store. Har inte varit sedan före jul. Brukar åka ibland för att handla på mig lite användbart. Så är det kul att kolla lite. Nu kände jag att jag behövde komma ut lite också. Det var inte mycket folk utan det gick bra att gå utan att trängas.
 

Kom hem med både sånt jag skulle kolla efter och lite annat. Lite av det är till morsan också. Hennes påse geléhallon är inte med på bild eftersom jag lämnade kvar påsen i ryggsäcken.
Det är en del förbrukningsartiklar som krämer och annat. Jag kollade på fröer och kom hem med fröpåsar för persilja och gräslök. När jag säger jag vill ha en liten örtagård på balkongen och i fönstren är det inte en massa ovanliga växter jag tänker på även om sånt är kul. Det jag tänker på är krukor med örter jag använder mycket. I mitt fall är persilja ett måste då. Att kunna ta några kvistar för att klippa över mackan eller över maten. Gräslök tänkte jag sätta för att förhoppningsvis ha egen till midsommar. Sedan fylla på med basilika, citronmeliss, mynta och sånt som jag använder. Salvia odlar jag ibland. Den använder jag till renande rökelse.
Blev lite besviken på att det inte fanns så mycket vykort nu och inga nya kul motiv. Jag köpte några men hade det funnits nya motiv hade det blivit mer. Vad jag däremot blev glad över var att jag fick tag i en midjeväska. Det är väl knappast någon som använt det sedan 90-talet. Jag har kollat på loppis men inte hittat någon. Vill ha när jag ger mig ut när det blir varmare och jag inte behöver ta med en jacka för att ha någonstans att göra av nycklar och mobilen.
Det rosa garnet med glitter kommer troligtvis inte att bli något till mig utan till någon annan. Jag har en liten idé vad jag ska göra.
Hade tänkt gå till Rusta också om jag hade gott om tid. Det får bli en annan gång. Nu har jag handlat på mig lite så jag kanske inte åker förrän framåt hösten. Försöker minimera mina affärsbesök.
När jag var på Dollar Store såg jag gulliga lampor med flamingo. Just lampor är något jag kollar efter men är inte i akut behov av. Så blir det att jag överlägger lite med mig själv.
Behöver jag den? Ja, jag skulle behöva några fler lampor.
Vart ska jag ha den? Jag vet inte riktigt. Alltså kan den vänta.
Får jag med mig den hem? Jodå, det skulle nog ordna sig. Hade jag absolut velat ha lampan idag var det annat som inte fått följa med mig hem.
Så den stora frågan, är det något som min syster kommer att vilja lägga beslag på 🤣😂🤣😂