Nu är det dags att summera september månads handarbeten.
3 par sockar
2 par vantar
1 st duk
Har ett par vantar och en sjal på gång också.
Garn har jag hemma till många projekt och behöver egentligen inte mer. Det är ju också ett projekt att använda så mycket som möjligt av det jag har.
Det där att använda det jag har gäller på flera sätt. Nu går jag allt mer in i den perioden då jag får klara mig på det Ekolådan kommer med och det jag skriver på inköpslistan när jag har hjälp med inköp. Det har inte med pandemin att göra utan något jag gjort i perioder under flera år. Fast visst underlättar det att kunna planera när man vill undvika affärer.
Har varit värkig idag också. Tagit det lugnt hemma. Får se om jag ger mig iväg på fredagsfika imorgon. Det bestämmer jag då. Har i så fall tänkt att bara ta mig till Maxi, fika och sedan promenad hem.
Ska göra en beställning till Ekolådan med extra jag vill ha. Det gör ju inte saken sämre att man får 20% rabatt på det man beställer från extrasortimentet. Jag hade beställt ändå men blev glad när jag fick mail om det. Brukar vara sådant erbjudande 1-2 gånger om året. Upptäckte idag när jag skulle göra hummus att jag bara hade en burk med kikärter. Det räcker åt mig men är dags att fylla på med några burkar. Får passa på att få hem med Ekolådan. Det är olika, ibland beställer jag med Ekolådan, ibland skriver jag på inköpslistan, ibland köper jag i arabiska affären och ibland köper jag färdig för det är det jag är sugen på.