Jag har rensat ut en stor påse med stickgarn till min syster. Har blivit en del på loppis. Jag köper ibland påsar med blandade garnnystan i. Oftast är det bara några av nystana jag vill ha och använder. Så har det ibland varit garn som är fina färger men jag inte riktigt vet vad jag ska ha det till. Min syster har mer användning för det än vad jag har. Själv virkar jag mest i bomullsgarn nu. Tog och gick igenom mina garnpåsar. Behöll två påsar stickgarn själv. Resten hamnade i en stor påse till min syster. Man behöver rensa lite ibland. Nästa att ta tag i är skafferiet. Gå igenom vad jag har, vad jag behöver använda och vad som eventuellt är för gammalt.
I övrigt har jag haft några värkdagar. Tror det beror mycket på den kyliga och fuktiga luften. Igår var det dimmigt mest hela dagen och jag var mer värkig. Idag har jag varit iväg och fikat och varit social. Lite kyligt men friskt när jag väntade på färdtjänst och kroppen protesterade inte mot dagens väder. När jag kommer hem är det rätt skönt att ta det lugnt, laga mat och bläddra i tidningar jag fått med mig. Ikväll blir det nog att lyssna på radio och skriva något brev.