Igår blev det tv -kväll med Efterlyst och sedan dokumentären efteråt. Efter det ville jag virka lite till så jag slog över till Kunskapskanalen. Det brukar jag göra om jag vill ha tvn lite som sällskap. Oftast är det att jag ska göra färdigt något under tiden. Igår var det ett intressant program om barn från krigets Nordirland fick tillbringa en tid på sommaren i USA. Det var blandat katoliker och protestanter. Barn som inte umgicks annars blev vänner på neutral mark och borta från alla konflikter. Jag tyckte programmet var intressant och det var intervjuer med dem idag och med familjer de bott i.
 
Det blev inget Fredagsfika idag. Hade egentligen bestämt det redan igår eftersom benet inte känns ok. Att det sedan regnat idag gör det känns ok att vara hemma. Moder Jord behöver regnet och mitt ben behövde vila. Vi tar nya tag en annan gång. Tror jag haft svårare om det varit en fin dag men jag inte kunnat ge mig ut på promenad.
 

Fick några vykort via postcrossing idag. Det ena var extra fint. Snövit var min favoritsaga när jag var barn så jag har bla motiv med Snövit bland mina önskemål om motiv. Jag fick det här från USA. Hon skrev att det var en postcrossare i Italien som målat det.
 

Även frimärkena var väldigt fina.