Jag har varit hemma 2 dagar. Har haft vädervärk och inte haft något ute att göra i regnet. Från början hade jag tänkt åka till Den Lilla Landsortskyrkan nu i veckan. Det får bli vid ett annat tillfälle. Nu är det inte väder att åka och jag kan göra en spontanresa när jag känner för det. Jag brukar ju beställa färdtjänst så jag är där någon timme. Man kan beställa en kyrkogårdstur och då väntar färdtjänsten 15-20 minuter. Det är så man kan sätta blommor eller tända ljus. Är enda resan man kan göra så. Jag har aldrig åkt så eftersom jag gärna gått runt och tittat när jag ändå åkt. Men det tilltalar mig att beställa kyrkogårdstur en mörk höstkväll. Då får de släppa av mig och jag haltar in i mörkret under träden på kyrkogården samtidigt som föraren får vänta på en mörk och enslig parkering vid kyrkogårdsmuren. Då gäller det att inte vara mörkrädd. Tror inte belysningen lyser upp mycket utan mest runt lyktorna. Den Lilla Landsortskyrkan är en av de få kyrkogårdar jag känner mig trygg på alla tider på dygnet bara jag håller mig till bekanta platser. En skön höstkväll är det jag som beställer en kyrkogårdstur och åker.
Eftersom jag varit hemma har jag stickat.
 

Igår kväll stickade jag klart ett par sockar. De är lite grönare än bilden visar.
 

Har börjat på ett par vantar. Det är loppisfyndat garn och borde räcka till ett par vantar. Annars kan jag göra tummarna i ett avvikande garn. Blir nog jag som ska ha dom ändå.
Idag har restriktioner slopats. Jag hör till de som tycker det är alldeles för tidigt. Att det slopas men kanske inte så snabbt. För min del innebär det egentligen inte så mycket eftersom jag inte går på konserter, restaurang (de har sällan något för mig ändå), reser inte och kollar definitivt inte sport. Jag fortsätter som tidigare med att hålla avstånd, använda munskydd, handsprit och är inte mycket bland folk ändå. Hörde på radion att vid midnatt hade det varit knökfullt på restauranger och krogar för så många passade på att fira. Kul för dom men tänk på att pandemin inte är över och även om man är vaccinerad kan man både smitta och smittas.