Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi. Det var riktigt skönt ute trots regnstänk.
 

Behövde ta mig till en bankomat och då är det Maxi eller stan som gäller. Jag använder helst kontanter.
 

När jag varit till bankomaten blev det kaffe och pommes på Miros. Fick bli en tisdagsfika på egen hand. Blev ju inte någon fredagsfika i fredags och inte nu på fredag heller. Sedan blir det nog inget ytterligare 2 fredagar heller. Nästa vecka är det höstlov och jag gissar det är mer folk. Fredagen efter har jag andra planer men det hänger på vädret.
Efter nyfriterad och frasig pommes och gott kaffe fortsatte jag till Erikshjälpen. Blev nöjd med mina loppisfynd där.
 

Hade gott om tid när jag handlat och innan färdtjänsten hämtade mig så det blev en kopp kaffe. Det smakar så gott i fina koppar. Hemma använder jag oftast kopp.
 

Mina loppisfynd jag kom hem med. Blev glad att hitta en del Halloweenprylar.
 

En fin kopp jag inte kunde motstå. Blir gott att dricka förmiddagskaffe ur.
 

Jag har massor med muggar men den här kunde jag inte motstå. Den ser så somrig och fin ut. Jag som inte ens är sommarmänniska men gillar motivet. Sommarbilder är en annan sak än äckelvärme.
 

En häxa till en veggiehäxa.
 

Fick ju tag i lite Halloweenprylar. Blev 2 fina glas också. Det fanns fler men jag behövde bara 2. Själv dricker jag ändå mest te till maten. Men när Pinglan eller någon annan är här kan det vara kul att dricka ur något festligare. När jag är själv också för den delen.
 

Så ingen tror jag kom hem utan garn. Blev lite virkgarn idag. Om inte annat blir det till mormorsrutor. I övrigt var det inte mycket garn jag var intresserad av och jag behöver inget heller. Loppisgarn är lite undantag om jag tar hem mer. Hittar man något av intresse får man passa på.
Jag känner mig nöjd med mina loppisfynd. En bunt olika vykort och några ljus också.
 

Igår stickade jag klart ett par vantar. Har stickat ett par sockar tidigare. Får se om de hamnar hos mig eller Pinglan.
 

Började på ett par sockar igår. Är det röda strumpor? Eller rödstrumpor?