Skulle ju inte bli fredagsfika idag eftersom kompisen var iväg på annat. Jag hade inte tänkt ge mig iväg på fredagsfika på egen hand. Men så fick jag för mig att ta en promenad till Dollar Store.
 

Det var väldigt skönt och behagligt ute. Däremot är inte mitt ben på humör.
Är ändå nöjd att jag gav mig iväg. Trots lönefredag var det inte mycket folk på Dollar Store. Det var iallafall inte trängsel.
 

Mellanlandade på Burger King för kaffe och pommes innan jag gick hemåt igen. Där var heller ingen trängsel.
Trots att benet inte känts helt samarbetsvilligt tog jag en promenad hem också. Det var så skönt ute. Så är det lite säsongsavslutning. Tror inte jag ger mig iväg på så mycket förrän i början av nästa år. Det här är något jag gjort de senaste åren. När jag efter lårbensfrakturen började komma igång igen blev jag både ledsen och besviken när kroppen började protestera under hösten när det blev kyligt i luften. Jag som tyckte jag började komma igång kunde knappt förflytta mig ute. Bestämde då att förbereda mig till hösten efter för jag förstod att det här att kroppen reagerar är något jag mer eller mindre får dras med. Det är lättare för mig att se det som säsonger. Att ha garn hemma har alltså flera syften än att jag tycker det är kul med garn. Ser det som att förbereda för perioder jag är hemma mer. När jag ser fram emot något jag ska göra är det lättare att acceptera att benet värker och jag går sämre. Då ser jag mer de projekt jag har framför mig och en trilskande kropp känns inte så viktigt.
 

Om någon undrar vad jag kom hem med. Det blev lite smått och gott på flera sätt. Choklad, chips, vykort och annat.
Hörnan med Halloweenprylar var rätt tom. Vet inte om de sålt slut eller börjat plocka bort. Stickers med häxor blev det. I övrigt hittade jag inget av intresse. Julsaker är framplockat. I alla fall till en del. Kom hem med julkort.
 

Hittade muggar jag gillade. Vill ha några med säsongsmotiv. Den här räknas som glöggmugg. För mig är en glöggmugg mindre, som ett snapsglas. Det här är en kopp/ liten mugg till te eller kaffe för mig.
 

De här är som gravprydnad. Skulle ha 3 stycken och valde med samma text. Får se när jag kommer iväg. Det beror på väder. Till den Lilla landsortskyrkan kan jag beställa spontanresa. Funderar på att åka i helgen men det bestämmer jag då. Tänkte beställa en kyrkogårdstur så jag bara fixar det jag ska och bilen väntar. Har inte åkt så tidigare utan beställt som 2 resor då jag haft mer tid på mig. Då har det också varit varmare och jag haft med mig fika.
Till Griftegården utanför Linköping vill jag inte åka kyrkogårdstur utan vara en stund. När man ska åka en bit vill jag inte bara åka dit, tända ljus och åka hem. Vill ta en promenad när jag ändå är där. Av praktiska skäl åker jag helst dagtid en vardag. När de jobbar på Griftegården är det öppet så man kan gå in och värma sig och gå på toa.
 

Nämnde igår att jag skulle äta mackor med avokadoröra. Så här blev resultatet och smakade mums.