Idag tog jag rullatorn och gick till Maxi.
 

Det var fint väder och behagligt ute. Är tydligen oväder på gång senare i veckan så det passade bra att gå idag. Det är mycket planering men det är jag van vid. Jag vill gärna promenera men ibland kommer det surt efter med svullet knä och värk.
 

Det passade mig bra att gå idag alltså. En trevlig promenad idag. Imorgon får jag Ekolådan så då är jag hemma och blir nog hemma på fredag också.
 

Jag uträttade det jag skulle. Dvs hämtade ut i bankomaten, köpte frimärken och en liten sväng på Maxi. Tog en kopp kaffe på fiket också innan jag gick hem.
 

De håller på och bygger om vid kundtoan vid Maxi. Det är inget jag i sig säger något om. Men plötsligt finns det ingen handikapp -toa. För min del kan jag bara ställa rullatorn utanför och gå in på den mindre toan. Klarar man inte det utan måste ha med gånghjälpmedel in blir det besvärligt. Även de som har små barn och behöver använda skötbordet. Det här reagerar jag väldigt på. Sedan jag skadade mig och behöver gånghjälpmedel har jag börjat se annorlunda på det här med framkomlighet och att praktiskt kunna klara sin vardag. Om de helt enkelt inte tänker ha en handikapp - toa är det samma sak som att vissa grupper inte heller är välkomna som kunder. Ingen med gånghjälpmedel och ingen med småbarn. Om man nu ska bygga om så sätt upp anslag om det. Upplys om att det blir en ny handikapp -toa och när arbetet beräknas vara klart! Vi som har gånghjälpmedel behöver också uppsöka en toalett ibland när vi är ute och bebisar behöver byta blöja!
 

Jag gick hem också. Är så nöjd när jag kan det och vill passa på när benet känns ok.
Tidigare var jag väldigt förtjust i ostbågar men kan inte äta det längre pga att jag inte tål mjölkpulvret. Har hittat några jordnötsbågar jag gillar och har ungefär samma konsistens som ostbågar.
 

Men hur tänkte de här? !? Bilden på påsen ger i alla fall mig snuskiga associationer 😂