Varmt idag också. Jag orkar inte göra så mycket men vill heller inte vara hemma hela dagen. Tog rullatorn och haltade iväg till Maxi och sedan till Erikshjälpen.
 

Det fläktar inte mycket idag. Har med en flaska vatten när jag går iväg. Foten bråkar lite men jag bryr mig inte om det eftersom det inte är ett hinder att gå. Tror det beror på att jag varit svullen i vristen. Det ser ut som det gått ner rätt mycket. Nu känns det mest som det stramar och drar under foten. Vad jag har förstått är inte foten skadad utan det är andra skador i benet som känns där.
Jag var först till Maxi för ett besök vid bankomaten. Sedan haltade jag vidare till Erikshjälpen. Det var påfyllt med garn men inget jag ville ha. Däremot hade de en del mönsterböcker. Jag tog en liten bunt med mig och satte mig i ett hörn och kollade.
 

Tre av dem fick följa med mig hem. Resten får någon eller några andra ha glädje av. Kollade igenom dem bättre när jag kom hem och finns många mönster jag vill göra. Det hör till vinterns projekt.
När jag rensade inför flytten för nästan 8 år sedan gick jag hårt fram. Sparade bara vissa mönster och de hittar jag inte ens. Det kanske var dags för lite nytt? Jag känner mig nöjd med mönsterböckerna.
Det är vissa saker jag kollar efter på loppis. Garn, fina knappar, vissa böcker, ljus mm. Så kollar jag efter en mindre pressokanna. Jag har haft sönder den jag hade. Det är inte ens nyligen och jag dricker mest pulverkaffe. En pressokanna hör till det jag kollar efter. Jag har en stor men vill ha en mindre för baraen mugg. Hade jag absolut velat ha en hade jag köpt en ny men jag tycker det är kul att leta på loppis och känna jag gör fynd.
Var sedan till Burger King för kaffe och pommes innan det blev färdtjänst hem.
 

Ska skörda min enda chili, hacka och frysa in. Det blev inte mycket skörd i år.
 
Ikväll blir det Allsången och Morden i Midsomer. Imorgon tänkte jag åka till morsan.