Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Erikshjälpen. Först in på Maxi för en sväng till bankomaten.
Nu satt det en tiggare precis innanför entrén och tjatade på de som passerade. När jag skulle gå ut hade hon gått iväg ett tag. Jag ger till vissa så det är inte det. Är mer att jag blir så trött på de som mer eller mindre sitter ivägen och tjatar.
 

Jag gick sedan till Erikshjälpen. Något garn blev det inte idag heller men kom hem med lite annat.
Jag gick sedan till Burger King för kaffe och pommes när jag väntade på färdtjänst hem.
Även om det inte blev något garn blev det lite annat.
 

Vinterhalvåret eldar jag mycket ljus. Brukar handla på mig en del på loppis. Jag ska ju elda upp dem och bryr mig inte om färger.
Morsan och jag har snöat in på Camilla Läckberg ☺ Det var nyligen vi läste hennes första bok, Isprinsessan. Eftersom vi gillade den och inte läst någon annan har det varit lätt att kolla på loppis. Dvs det har bara varit att plocka på mig det jag hittat eftersom vi inte läst det. Morsan får läsa dem först.
 

Skulle kolla efter böcker till Lilla Fröken Popcorn. Råkade få syn på Windy Ledarhingsten, som var min absoluta favoritbok i yngre dagar. Jag lånade den så ofta att jag blev tillsagt på biblioteket att andra också skulle få möjlighet att låna den. Vadå? !? De kunde väl ha köpt in ett nytt ex om fler ville läsa ☺ När jag hittade den på loppis måste den givetvis få följa med hem ☺ Får se om Lilla Fröken Popcorn vill ha den. Annars blir den kvar i min bokhylla som en nostalgibok.
 
Ikväll börjar Allsången och Morden i Midsomer. Det ska jag givetvis se.
Har fått sms om att mitt leg är färdigt och kan hämtas. Får bli på torsdag för imorgon tänkte jag åka till morsan.