Idag beställde jag färdtjänst för att åka till Netto och sedan gå därifrån till morsan. Det var inget speciellt jag skulle ha utan mer att jag ville ha med lite till morsan och få en promenad. Köpte bröd till morsan och lite godis till fikat. Färska fikon också. Jag kom inte hem med något garn idag. Det fanns garn men det är sånt jag redan har och inte behöver mer av nu.
 

Det är en trevlig promenad till morsan och finns mycket att titta på. Jag gillar att lägga märke till små detaljer. Knä och vrist är inte så muntra. Jag tar mig fram men inte så raskt som jag skulle vilja.
 
Både resan till Netto och sedan hem fick jag samåka. Ibland kan det leda till trevliga samtal och ibland får man se ställen i stan man knappt visste om eller inte varit på länge. Har jag ingen tid att passa kan det vara riktigt trevligt att åka runt lite. En del tycker det är jobbigt men då beror det oftast på att man inte mår så bra eller tycker resorna är jobbiga och vill fram så fort som möjligt. Har hört om de som har färdtjänst men ändå beställer en vanlig taxiresa för att slippa samåkning och åka runt. Andra tycker, liksom jag, att det är rätt trevligt. När jag åkte till Netto hade jag ett trevligt samtal med en äldre kvinna som också satt i baksätet. På hemvägen skulle vi hämta upp en på gården där jag tidigare bott. Det var kul att se hur det såg ut nu. Jag trivdes där men skulle inte vilja bo där nu. När jag flyttade var det som jag var färdig där och det var dags för förändring.
 
Ikväll börjar Efterlyst igen och det ska jag se.