Idag beställde jag färdtjänst för att åka till morsan. Beställde resan till Netto för att gå därifrån till morsan. Hade med mig rullatorn. Köpte med mig blåbär, hallon och spritchoklad till fikat.
 

Det blev ett garnnystan också ☺ De har haft kvar av garnet de hade annons om för en tid sedan. Ett nystan fick följa med mig hem. Det fanns bara ett kvar. Tycker det är snyggt och tänkte lägga in som ränder på något jag stickar.
Blev en promenad till morsan sedan. Äckligt varmt och att det fläktar lite märks inte för det är så varmt i luften. Det ska visst bli regn till helgen och det tackar jag inte nej till.
Ska uträtta lite ärenden imorgon eller på fredag. När det är så här varmt orkar jag inte vara hemma. Äckligt varmt i lägenheten också och inte hjälper det att ha öppet. Orkar jag ge mig iväg kan jag lika gärna uträtta lite ärenden nu eftersom det är rätt behagligt klimat i de flesta affärer.