Idag beställde jag färdtjänst för att åka till morsan. Först till Coop/Gamla Netto. Det är ett tag sedan jag var där. Var lite jag skulle kolla efter. En del fick jag tag i och annat inte. De hade ingen vegoost. Det fick bli en vanlig slanggurka och ett paket alspånsrökt tofu. Gurka är gott på macka med lite örtsalt på. Tofu är gott i tunna skivor med lite senap på macka. Fungerar också bra till potatismos eller tärnad i stroganoff.
En donut till morsan och en förpackning Bregott på kort datum. Så köpte jag mig en förpackning soygurth med jordgubbe. Tänkte variera min frukost lite. Det funkar bra med te och mackor. Men jag tänkte det kunde vara kul med en tallrik soygurth eller gröt ibland. Lite inspirerad av frukosttips i ena loppisfyndade boken.
 

Blev promenad till morsan sedan.
 

Jag tycker det är en trevlig promenad.
 

Färggrann nu också.
 
Fikade och pratade med morsan. Jag hade med några mackor av brödet jag bakade igår. Hade tärnat äpple i och det är gott. Passar extra bra nu på hösten.