Idag beställde jag färdtjänst för att åka till morsan. Först till Coop/Gamla Netto. Köpte lite jag vet att morsan blir glad över. Donuts, hönökaka och ett paket Bregott tex. Även en förpackning belgiska jordgubbar. De var goda. Vet inte om det blir så mycket jordgubbar för oss i år. Brukar ta med till morsan när det är säsong. Champagne och jordgubbar har man ju hört talas om men vi kör med kaffe och jordgubbar. Det passar oss.
 

På väg till morsan passerar jag Gamla Folkets Hus, som jag tycker är en fin byggnad och även varit på frimärke. Jag har själv varit där på fester, möten, kaninutställningar och annat. Dessutom har jag och en kusin kissat mellan bilarna på gården bredvid. Det är Ungdomssynder och preskriberat.
 

På vägen passerar jag också en numera rätt vildvuxen dunge.
 

Några björkar gör mig sällskap på vägen.
 

Utanför porten hos morsan är det fint. Här skulle det aldrig få vara ifred.
 

Trädet som brukar hålla mig sällskap när jag väntar på färdtjänst hem.
 
Idag var det rätt behagligt men sedan ska det tydligen bli äckelvärme. Det är definitivt inget jag ser fram emot.