Hade tänkt ta mig till stan igår. Det kunde jag ju glömma. Regnade och inbjöd inte till en promenad. Jag vill ju gärna gå ena sträckan, annars hade färdtjänst varit ett alternativ. Så var inte kroppen samarbetsvillig. Det var bara att bita i det sura äpplet och hålla mig hemma. Lite besviken var jag allt men kändes helt ok att vara hemma när regnet sköljde över fönsterrutorna. Jag invigde både temuggen och prickiga koppen.
Tänkte att jag kan göra ett nytt försök idag. Det var uppehåll, riktigt skönt ute och kroppen var rätt ok.
 

Blev promenad in till stan och färdtjänst hem. Jag vill passa på den här veckan. Nästa vecka är det höstlov och säkert en del folk. Det här var lite av säsongsavslutning för mig.
Nöjde mig med loppisar och fika. Går till Busfröet. Är mest inriktat på barn men finns annat också. Roligast tycker jag avdelningen med leksaker, spel och pyssel är. Där kan jag med lite tur hitta något åt mig. Idag blev det en oöppnad förpackning med brevpapper.
Sedan loppisen i Bankhuset. Finns en del kul men kan vara lite ojämn och dyr. Däremot brukar de ha bra garn och det blev det.
 

Innan jag åkte hem var jag till Espresso house och njöt av en vegansk pumpkinlatte. Har fått ett presentkort att använda där.
 

Mina loppisfynd. Så ingen tror jag kom hem utan garn.
 

Den här ljussken var så fin att jag inte kunde motstå den. Bara 5:- så jag är mer än nöjd.
Det är mest virkgarn jag kom hem med. Något glittergarn och kan vara något nystan med något annat nedstoppat i någon av påsarna. När de har garn brukar jag oftast hitta bra och användbart virkgarn. Det fanns tunnare virkgarn i fina färger också men inget jag direkt använder. Ett tips för någon annan.
Jag varierar nu mellan att sticka sockar och vantar och virka mormorsrutesjal. Nästa projekt blir nog några dukar. Har några idéer om vad jag vill göra. Först ska sjalen bli klar.
Jag är lite sådan att jag sällan virkar juldukar i oktober. Då känns julen så avlägsen. Virkar hellre juldukar i februari när det är vinter. Får se vad det blir. Garn finns och de idéer jag har är inte säsongsbundet. Så har det oftast med val av färger än av mönster. Jag använder oftast samma mönster och virkar i rött, gult, orange eller vad det ska användas till.
Nu ska jag göra en mugg kvällste. Till det mackor med avokadoröra. Avokado, en bit purjolök, en skvätt olivolja, lite citronsaft, salt, peppar och citronpeppar. Jättegott som pålägg.
Man kan bli glad för små vardagliga saker. Som idag när jag skar itu avokadon och den var perfekt mogen.