Igår var jag till morsan. Beställde färdtjänst till Östenssons vid Verkstadstorget. Handlade lite åt oss och tog sedan en promenad till morsan därifrån. Blev både jordgubbar och melon åt oss. När jag var hos morsan var min syster där och skulle fixa till morsans fossingar. När vi pratar är det kanske inte allt morsan bör höra, iallafall inte om det är om henne. Då pratar vi bara lite tystare för morsan hör så illa.
 

Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi.
 

Skuggan av en Veggiehäxa.
 

Det var jätteskönt ute och en trevlig promenad.
Jag skulle inte in på Maxi utan det var det vanliga med bankomaten sedan köpa frimärken. Tog en kopp kaffe också innan jag haltade vidare till Dollar Store. Vad det gäller Dollar Store dröjer det innan jag ger mig iväg dit igen. Jag brukar hitta mycket bra där och det gjorde jag idag också. Men i övrigt var det en ren besvikelse för det var så rörigt. Det är inte första gången.
 

Stod varupallar som blockerade upp vid hyllorna på några ställen. Hade någon stått där och plockat upp hade jag inget sagt. Nu var det bara ivägen och jag tvivlar på att det blir uppackat den här veckan och kanske inte ens den här månaden.
 

Låg något trasigt mål eller vad det är. Det är bara det att det låg där vid mitt senaste besök också och det är några veckor sedan. Rent ut sagt äckligt och ofräscht. Den som städade borde ha plockat bort det. Eller har det inte städats på flera veckor? Om någon åker till Dollar Store i Motala närmaste tiden är det bara att kolla vid hörnet vid hyllorna med ritblock och hobbymaterial. Det ligger nog kvar. Har ingen plockat bort det på några veckor blir det nog inte gjort i en handvändning. Skärpning! Det där är bara slarv och lathet.
 

På något ställe såg det ut så här. Det är knappast inte kunder som rivit ner. Ser ut som någon staplat varor på golvet för att sedan bara lämna det istället för att plocka om i hyllorna och få plats med det. Så där kan det vara här och där i butiken.
Upplevelsen av Dollar Store idag var bara en rörig och sunkig butik som inte lockar till att återvända till.
Hann med ett besök på Rusta också innan färdtjänsten hämtade mig.
 

Det blev lite garn. Har köpt sådant tidigare men andra färger. Har börjat på ett par sockar och det känns bra att sticka med.