Nu är det pingst. Det är heller inget jag har några traditioner runt. Jag tänker mest på en släkting som i sin ungdom var på sjön. Efter en del starka drycker skickade han ett kort till sin ömma moder med texten
Kommer till Pingst
Kåt som en hingst
 
Det hade inte uppskattats.
 
Igår roade jag mig med att läsa, plantera om lite, baka ett formbröd och mitt ex var här och fikade.
Idag är det Mors Dag. Egentligen har vi inga speciella traditioner runt det heller. I yngre dagar brukade vi åka till mormor. Där umgicks vi med mostrar och kusiner. Så för min del har det mera varit Mormors Dag. Jag kanske borde tala om det för Lilla Fröken Popcorn.
Jag skulle ändå till morsan idag. Tog med mig boken Sticka för livet. Inte för att låna ut en lånebok som Mors Dags-present utan för jag trodde hon ville läsa den. Jag gillade ju faktiskt boken även om jag var lite besviken först att det inte var en massa färgbilder på garn och stickning.
 

När jag väntade på färdtjänst hem hade jag sällskap av ett fint träd som nu börjar grönska.
Framåt kvällen har jag tillbringat någon timme i telefonen med Pinglan. Kul!
Imorgon har jag ledsagning, på tisdag har jag städhjälp och på onsdag har jag hjälp med inköp.