Idag har jag varit till morsan. Förra veckan blev det ju inte av eftersom det var läskigt halt. Så jag är så nöjd att jag kom iväg idag. Vi fikade och pratade. Jag hade med mig boken om Zarah Leander som jag loppisfyndade igår. Morsan kan läsa den först så kan jag ta hem den sedan.
Jag tycker jag mest bara är frusen och så känner jag av i benet att jag blivit kall. Imorgon får jag Ekolådan så då är jag hemma.
Jag hade en del äpplen så jag använde några till en smulpaj. Blev lite till kvällsfikat och sedan kan jag ha till förmiddagskaffet imorgon och på fredag. Jag hör inte till de som tycker att det där extra hör helgen till. En liten guldkant på tillvaron kan vara mycket och behöver inte vara onyttigt. Ett gott te, hemgjord hummus, en fin kopp till kaffet, en god smoothie, ett gott bröd, en god senap, saltgurka, kokt potatis och en massa gräddsås, flottig pommes på Burger King, söt och smakrik melon. .. Listan kan göras lång.