Har nu läst Mina resor med Diana av Cecilia Hagen. Jag har hittat den på loppis och den gavs ut ca 5 år efter Prinsessan Dianas tragiska död. Boken är intressant. Handlar inte bara om Diana utan även om författarens uppväxt i en Diplomatfamilj. Jag gillar dessutom hennes sätt att skriva. Lite blandat med fakta, skvaller, funderingar. Författaren har rest i Dianas fotspår och besökt platser sammanknippat med Diana och Brittiska Kungahuset. Platser som Sandringham, Balmoral, Althorp, Windsor Castle och annat som under vissa tider har öppet för allmänheten. Jag gillade boken. Kanske för den inte är en biografi över Diana utan mer att författaren besökt platser och berättar om sina intryck. Som många andra böcker lämnar jag den vidare till någon annan även om jag mycket väl kan tänka mig att läsa om den någon gång.
 
Nu blir det en liten paus från böcker. Några dagar eller så. Har lite tidningar att läsa ifatt. Det rör sig om 2 Kvällsstunden. Förra veckan var det med en julbilaga som jag ville läsa först. Det är mycket att läsa i den tidningen. Olika reportage, följetonger, noveller, insändare,dikter och allt möjligt. Just nu läser jag ingen av följetongerna. Det brukar vara 2. Ibland läser jag bägge, ibland den ena och ibland ingen alls. Sedan får morsan tidningen av mig.
Igår hade jag en förkylning på gång så det var inte konstigt att jag kände av det i kroppen. Åt en värmande grönsakssoppa och tog det lugnt. Har sovit som en stock, tog sovmorgon och långfrukost. Känner mig bättre men inte bra idag. Får bli en värmande grönsakssoppa idag också.