Har fått några myggbett eller knottbett. Brukar inte få så mycket. Är nog inte så god så finns det någon annan att tugga på väljer de den istället. Däremot reagerar jag ofta på betten och kan få som en kliande böld som ibland är kvar i 2 veckor. Den här gången har jag blivit tuggad på i pannan och på kinden. Får hoppas det inte blir för dant. När jag får på benet, de väljer friska benet för det andra kanske smakar sämre, är det ingen som behöver se det.
 

Idag tog jag rullatorn och haltade iväg till Maxi. Tänkte att idag var nog inte mycket folk för många ändå var bakfulla.
 

Det var inte så många grader men kvavt och klibbigt i luften.
 

På Maxi var det ingen trängsel även om det var fler som säkert fått samma tanke som mig.
Praktiskt med korgen på rullatorn när man handlar.
 

Blev promenad hem också. Vägen dit var mycket överblommat. Gick en annan väg hem och stannade och tittade på blommor.
 

Att de här växte ut över en trottoar såg jag inte som något hinder. De är ju så fina!
 

Kom hem med lite smått och gott. En del är sånt jag brukar ha hemma och annat sånt jag var nyfiken på eller bara sugen. De gånger jag går till någon affär passar jag på att bunkra upp. Det kommer ju nya produkter och om jag inte vet om dom kan jag heller inte skriva på inköpslistan. Så är det kul att pilla och klämma själv ibland.
Käkade rester idag. Hade pasta och tomatsås sedan igår och 4 små ynkliga potatisar från i onsdags. Skalade och skivade potatisarna. De var bara något större än körsbär så det var inte stor mängd. Lade dom i botten på en liten form, sedan blandat pasta och tomatsås. Över det en bechamellsås och in i ugnen. När det var nästan klart slängde jag på några tärningar vegansk salladsost. Det var riktigt gott.
På eftermiddagen blev det en tupplur för jag var så trött. Är nog det här att det är kvalmigt.
Ska avsluta kvällen med virkning och radio. Tänkte lyssna på Sommar. Är med Benjamin Ingrosso. Tycker han är bra. Det är lika spännande varje år när sommarpratarna presenteras. Brukar alltid hitta några jag vill höra. Det händer också att jag blir tipsad om någon. Oftast är det SoP som står för de tipsen.