Nu har jag sett deltävling 4 av Mello. Vad tyckte jag?
Jon-Henrik Fjellgren feat Aninia. -Jojk och jag tycker det var rätt den gick till final. En behaglig låt.
Alice- Sjunger bra men låten sa mig inget. Skulle gärna vilja höra mer av henne för sången är inget fel på även om den här låten inte var något för mig.
Les Gordons- helt ok och vill höra mer av dem också. Men de kan väl hålla sig till någon musikstil i en låt. Spelglädje, ja. Men kändes som man inte visste riktigt vad man lyssnade på utan blev mer som att ratta en gammal transistorradio mellan olika radiostationer.
Wictoria- sjunger bra, låten var bra och väl värd en plats i finalen.
Axel Schylström- helt ok låt och framträdande.
Sara Varga och Juha Mulari -den här låten hade jag hoppats mer på så det var en besvikelse. Gav den ändå 5 hjärteröster för jag blev väldigt förtjust i Sara Varga när hon var med i Mello 2011 med "Spring för livet". Den cdn och den hon släppte sedan har jag lyssnat mycket på och gillar verkligen. Det här kändes bara som Jaha. Tror låten funkar på radio men inte i Mello.
Loreen- hon är duktig artist och verkar ha ett äkta engagemang. Låten var helt rätt den hamnade i Andra chansen, för bättre än så var den inte.
 
Mellanakten om tvätten var inget jag egentligen förstod poängen i.
Inledningen med den nakna snubben som vinterbadade förstår jag inte varför en del blev upprörda över.