Igår var alltså sista deltävlingen i Mello. Att det varit en rätt dålig Mellosäsong är bara att konstatera. Jag har iallafall fått mycket gjort då jag stickar och virkar framför tvn. Bidrag jag gillat (Kikki, Kampferdrop, Dotter) har inte varit något för ESC. Kanske Dotter, men inte de andra. Mariette gillar jag så det var kul den gick vidare. Faktiskt tyckte jag det var kul att Rolandz gick vidare fast jag är tveksam till den typen av bidrag i Mello. Jag blev glad av låten så det var ju bra. Med tanke på årets bidrag till Mello kan lika gärna Rolandz som något annat tävla i Lissabon.
Vad tyckte jag i övrigt? Om David Lindgren tycker jag fortfarande inte. Nu har jag lärt mig att Glitterkillen heter Fab Freddie. Det vore bättre om han fick större utrymme att glittra.
De påhittade reklaminslagen med Anna Book varken gillar eller förstår jag fortfarande inte. Ska hon absolut vara med så låt henne sjunga någon gammal Mellolåt. Inslagen med gamla hits i ny tappning tycker jag är kul. Den jag gillat bäst är Petra Marklunds tolkning av En tuff brud i lyxförpackning. Även Ebbots tolkning av Sånt är livet.
Nu är det 2 lördagar kvar med 2a Chansen och finalen. Då blir det bra att virka klart en dödskallesjal och eventuellt sticka en tröja. Sedan hoppas jag på barmark och lite värme så jag kan börja gå ut mer. Tror det är i maj ESC är. Fast det är ju bara några kvällar.
OS har jag inte tittat på alls. Jag är inte intresserad. Lyssnar mycket på radion så lite har jag snappat upp. Fast jag har mest sportradion på i bakgrunden för de oftast spelar bra musik och jag vill höra nyheter.
 
Igår bakade jag ett morotsbröd jag inte bakat förut. Åt av det till frukost. Helt ok men tror inte det är något jag direkt kommer att baka igen. Jag kanske valde en för liten form? Brödet blev tjockare än jag tänkt mig så jag fick dela på det.
Imorgon har jag ledsagning och ska ut och gåträna. Får hoppas det inte är lika mycket snö som sist. Kallt är det och kallt ska det bli. Det är nog därför jag har haft mycket värk. Har så mycket metallskrot i benet och det känner jag av när det blir kallt. I underbenet har jag platta och skruvar och i låret en hel del spik. Jag är rätt ordentligt hopskruvad och hopspikad.
Idag var mitt ex här en stund och fikade. Han skickade ett sms och frågade om jag var hemma eftersom han skulle ut och gå. Frågade om han skulle handla något på vägen också eftersom han vet jag har svårt att gå ut. Det var inget direkt jag behövde och jag har inköp på onsdag. Men jag är glad någon frågar.