Idag kom min syster hit. Hon skulle hämta mig och en stor kasse med kläder och lite annat. Jag tänkte hon skulle kolla på garnet jag loppisfyndat på Erikshjälpen i tisdags. Det var bekant garn för henne 🤣😂 Hon hade nämligen rensat hemma och åkt med 3 SÄCKAR med garn till Erikshjälpen. Det hade jag ingen aning om när jag gladeligen fyndade garn i tisdags och proppade ryggsäcken full. Nåja, man får se det som en win-win-situation. Min syster fick lite mer plats hemma, Erikshjälpen fick en slant till sin verksamhet och jag är nöjd med mina loppisfynd. Min syster fick sig dessutom ett gott skratt när jag visade mina loppisfynd och det var bara en liten del som hon lämnat. Resten får förhoppningsvis hem hos andra som är nöjda med sina loppisfynd.
Vi lastade in mig och rullatorn i min systers bil och gav oss in till stan och banken. Det var mest en formsak vi skulle fixa. Vi skulle avsluta morsans konto och det var enklast om bägge var där och skrev på.
Min syster skulle jobba senare och skulle hem och käka innan men ett loppisbesök hann vi med. Jag kom hem med mer garn. Det skickade syster sms om till min dotter och tog en bild på min rullatorkorg. Jag kan tillägga att min syster lät mig betala sin smyckeshållare som hon absolut ville ha på loppis. Det är svindyrt att ha syskon!
Ett besök på Lekia också innan syster åkte hem och lämnade mig på stan. Jag hade sagt det redan innan det var ok och jag kunde ta mig hem själv. Nu blev det inte så mycket att gå på stan. Har fullt i skåpen så det blev inget besök i de arabiska affärerna. Var till andra loppisen som mest har till barn. Hittade inget åt mig den här gången.
 

Blev en vegansk pumpkinlatte på Espresso house.
Sedan blev det promenad hem. Jag gillar hösten men kroppen gillar inte den kyliga luften och det känner jag.
 

Om någon är nyfiken på vad jag kom hem med. En del virkgarn. Så är det några blompinnar med dekorationer. Tänkte dom som gravprydnad. Är några små prydnadskörsbär också som jag lagt i en av de skålar/fat jag har i bokhyllan. Längst bak är en presentförpackning med tvål och lotion. Det är också loppisfynd. Var snygga behållare så de tänkte jag ha till något sedan när jag gjort slut på innehållet. Är kokosdoft så jag kommer säkert att stinka Bounty eller Pina Colada efter några dagars användande.