Nu är snart den här helgen över. Igår var jag värkig. Berodde nog på promenaden och vädret. Regnade igår.
På kvällen var det Earrh Hour. Glömde bort det. Istället lyssnade jag på radion och skrev kort. Tidigare brukar jag uppmärksamma Earrh Hour. Gjorde en mugg te, släckte ner, lyssnade på radion och funderade över tillvaron. Sedan lät jag det vara släckt resten av kvällen. Glömde det som sagt och har kanske gjort sitt hos mig. Att släcka ner är ju bara en symbolisk handling. Det är viktigare vad man gör resten av året. Minska onödig konsumtion, ta till vara, vilka produkter man väljer etc etc. Det är där mina hjärtefrågor ligger, sånt alla kan göra i vardagen.
Så var det dags att ställa om klockan. Om det tycker jag inte. Jag har i perioder problem med sömnen och inte gör det saken bättre att ställa om klockan. Hade dessutom en natt jag hade svårt att somna. Tror det berodde på att regnet öste ner. Slumrade lite, vaknade till och höll på så. Kollade ut några gånger för jag reagerade på något ljud. Tror det var regnet som öste ner och slog emot något men jag uppfattade det som något susande ljud. Inte gjorde det saken bättre att jag råkade höra nyheterna klockan 2. Efteråt sa de att klockan var 3. Då känner man sig lite sovstressad. Jag somnade nog efter det. Även om jag inte har mycket tider att passa vill jag ju ha en vettig sovrytm.
Blev en sovmorgon och långfrukost idag.
Så har jag gjort kort.
 

Det blev 9 stycken och jag gjorde av sånt jag hade hemma. Tjockare papper och glitterlim köpte jag någon gång när jag började fundera på att göra egna kort igen. Stickers hade jag. Nu får de ligga och torka tills imorgon. Även om limmet känns torrt känns det onödigt att lägga ihop dom för tidigt. Har mer material och tänkte göra några kort då och då. Jag skickar mycket kort och tänkte det kan vara kul med några egna.
Påskveckan väntar nu. Imorgon har jag ledsagning. Blir inte backträning utan promenad på asfalt imorgon. Efter regnet är det nog rätt lerigt i skogen .
Tisdag eller onsdag tänkte jag ta en promenad till affären på området. Handla lite småsaker inför påsk och få en promenad. Torsdag får jag Boklåda. Sedan är det Blåkullafärd. Påsken är inget planerat för. Jag gillar påsk även om jag inte firar så mycket. Ser den som en hyllning till våren. Egentligen har jag inga speciella traditioner runt påsk. Det får bli lite som det blir.