Igår beställde jag färdtjänst och åkte till morsan. Det var lite lagom för mig. Knät kändes inte helt ok men jag kom ut lite.
Idag, söndag, hade jag tänkt ge mig iväg till Maxi. Jag har hjälp med inköp på onsdag och behöver ha kontanter ute då. Hade funderat på att gå dit och färdtjänst hem. Det kändes lagom att utsätta benet för.
Igår hörde min syster av sig om jag ville ha en tekanna. Det kunde jag om den var bra att hälla ur.
 

Idag kom hon hit med en kasse. Jag behöll tekannan och ett fat att lägga tepåsar på. Resten tar jag med till Erikshjälpen vid tillfälle. Det är en stor och tung kanna. Gillar modellen och när jag testat med vatten verkar den bra att tömma ur. En del kannor spiller massor bredvid oavsett hur man tömmer och häller.
Min syster skulle iväg och handla åt morsan så jag undrade om jag fick plats. Så packade vi in mig och rullatorn ihop med en systerdotter och två systersöner. Jag sa jag kunde följa med på deras shoppingrunda. Först till Lekia. Jag har aldrig varit där. Sedan Dollar Store och där har jag ju varit.
 

Det blev lite mer vykort.
Nästa stopp var Maxi som också var mitt mål. Förutom bankomaten skulle jag ha vegoost och saltgurka.
När vi var klara där gick jag och yngsta systersonen och fikade medans de andra var till Claes Ohlsson och Willys. Jag tog en promenad hem sedan och de andra åkte till morsan.
Känner mig nöjd med promenaden och det var lagom för mig att gå ena sträckan. Jag vill gärna gå men benet känns inte helt ok.
 
Planer för veckan är ledsagning imorgon. Städhjälp på tisdag och inköp på onsdag. Tänkte ge mig iväg och förtidsrösta en dag också. Ska kolla upp tiderna igen till det. Åka till morsan en dag också. Får se om det blir en sväng till Erikshjälpen också eller om det blir en annan gång.