Har varit hemma i helgen och pysslat lite. Även om det är långt ifrån bra har värken till stor del släppt. Någon snö har vi inte fått. Vi hör till det bälte där inte snön vällde in. Småländska höglandet har haft snö i helgen.
Jag har roat mig med att skriva, läsa och ikväll har jag bakat 2 formbröd. Det kändes skönt att jag orkade fixa det nu.
Inatt ställde vi om klockorna. Fast jag gjorde det redan igår kväll. Jag hoppas det blir ett beslut om att det är slut på det här gläppandet med klockorna. För min del har jag gärna normaltid året om, men huvudsaken är att slippa ställa om klockan och ha krångel med sömnen.
Jag är lite värkig men känner mig ändå ok eftersom den där ömma muskeln, eller vad det är, känns bättre och inte hindrar mig på samma sätt längre.
Har inte så mycket planer för veckan. Imorgon har jag ledsagning och på torsdag får jag Ekolådan. Fredagsfika, besök hos morsan och gärna en sväng till Erikshjälpen också har jag tänkt mig.
Nu tänker jag ta en varm dusch och sedan bädda ner mig. Har varit så trött på kvällarna när jag varit värkig.