Nu är snart den här helgen över. Jag har inte mått så bra och varit påverkad av värmen.
Igår natt hade jag svårt att sova igen. Kan se ett mönster i de två nätter den här veckan jag haft svårt att sova. Ena gången hade jag varit på Dollar Store och andra gången på Maxi. Nu tror jag inte affärerna var problemet men bägge gångerna kände jag att det var för varmt för mig på hemvägen.
Har haft lite huvudvärk och känt mig lite matt. Det där är typiska symtom för mig när det är varmt.
Jag har hållit mig inne och fördraget för fönstren. Då är det uthärdligt.
Igår lyssnade jag på Sommar med Jacob Hård. Ett bra sommarprat även om man som jag är helt ointresserad av sport. Idag var det Sommar med Jonas Karlsson. Det var också bra även om det bitvis kändes lite långsamt.
 

Har stickat klart ett par vantar. Så har jag börjat på ett par sockar.
 
Kokar lite potatis nu. Tycker det är gott med potatis med bara salt och smör. Lite gurka också. Kände för det. Så tänkte jag steka potatis imorgon. Nu när jag har en stekpanna 😀
Har rensat bort några krukor från balkongen och ska flytta om lite.
Brukar ha P4 Östergötland på radion. Har tröttnat på det men vill ha lokala nyheter. Eftersom jag har en radio där man får ratta in kanalerna ids jag inte hålla på och byta. När OS började rattade jag in P1 istället. Nyheter får jag där och jag slipper sporten och de där tramsiga programledarna som är på lokalradion. Lokala nyheter kan jag lyssna på i sovrummet eller i mobilen om jag vill. När jag lyssnat i SR-play är det oftast program som sänts i P1 jag lyssnat på ändå. När jag känner mig mätt på det är det bara att jag rattar in något annat eller stänger av.
Imorgon har jag ledsagning igen. På tisdag har jag städhjälp och på onsdag hjälp med inköp. Så har det lovats regn i veckan och jag hoppas på svalare och behagligare väder.