Den här helgen har varit lugn. Känner mig inte så pigg och är påverkad av vädret. Så har jag svårt att sova. Igår kväll fick vi lite snö och sånt påverkar mig. Det gick över till regn sedan. Fast jag önskar verkligen dåligt väder i veckan. Nyåret brukar vara lugnare då. Jag ogillar verkligen allt smällande och tycker inte att fyrverkerier och raketer ska säljas till och hanteras av privatpersoner. Ett anordnat fyrverkeri för allmänheten som är under en viss begränsad tid är en annan sak. Själv tänker jag stå på balkongen och blåsa såpbubblor.
 

I övrigt har jag inte gjort så mycket i helgen. Har läst ut en bok. Tyckte den var trevlig och underhållande läsning och ska nog önska fler av hennes böcker.
Tycker jag går lite på halvfart men det är som det är.
Imorgon har jag ledsagning, på tisdag har jag städhjälp och på onsdag hjälp med inköp. Det är inte jättemycket på inköpslistan. Tog hem mycket innan jul. Brukar göra så. Även om jag knappt firar jul eller har julbord brukar det bli utplockat i affären och då är det lika bra att ha hemma. I år känns det ännu viktigare att minimera besök i affären.
Nyåret hoppas jag givetvis på att det blir lugnt. Jag brukar laga till något gott. Funderar på tacos i år. Det behöver inte vara något avancerat, bara det är något jag gillar och är sugen på. Tolvslaget brukar jag fira med en mugg örtte.