Igår blev det sovmorgon. Det blev det idag också. Hade tänkt baka något i helgen men det blev inte av. Får göra det i veckan och jag har en del i frysen.
Har roat mig med att virka, plantera om tomatplantor och skriva kort.
 

View from my window. Jag är med i en internationell Facebook-grupp som heter View from my window. Människor runt om i världen lägger upp bilder hur det ser ut utanför fönstret. Det är tänkt att visas bilder från hela världen för andra i karantän. Gillar idén och det är jättekul att se. Det kan vara jättefina vyer över fält till mörka bakgårdar. Jag gillar det där att det är vardagsbilder. Speciellt tycker jag det är kul med bilder från Australien. Där kan vara ett gäng kängurur i trädgården. Någon hade lagt upp en bild på att det traskat upp en känguru på altanen och kollade in genom glaset i altandörren. Eller den som hade ett gäng kängurur i trädgården som låg och vilade i gräset. En del visar bilder från sjukhus. Antingen som patienter eller personal.
 

Igår gjorde jag en liten bytta med Coleslaw. Hade rödkål, vitkål och morot. Så en gegga till det. Har på macka. Gjorde bara en liten bytta så det går åt inom några dagar. Sedan gör jag nytt.
 
Imorgon har jag ledsagning. På torsdag får jag Ekolådan och Boken Kommer. Har beställt lite extra från Ekolådan igen. Den här gången lökpåse och bönpasta. Jag håller på att läsa ifatt tidningar nu och tänkte inte börja på någon ny bok innan jag ser vad det är med i boklådan. Har massor med olästa böcker i bokhyllan så jag är inte utan böcker om jag inte vill. Det händer ibland att jag bläddrar i kokböcker när jag fikar och kollar i dom som vilket faktabok som helst. Har hittat lite nya recept jag vill testa. Tror jag skulle kolla efter ett recept på Coleslaw och så blev jag sittandes och bläddrade. För många år sedan kunde jag kolla i kokböcker som kvällslektyr. Jag har en del böcker om vegetarisk mat. Speciellt gillar jag de från 70-talet och början av 80-talet. En del har jag köpt via förening och andra från loppis. Just dom känns mest användbara för mig. Men det där är en smaksak. Några loppisbesök blir det inte för mig nu för att kolla efter böcker. Däremot plockar jag gärna fram någon bok från bokhyllan ibland för att få tips och inspiration. Kanske ska kolla efter något om pålägg man gör själv? Det är ju inte bara hummus. Får bli mitt nästa projekt att hitta något. Kom på nu att när min dotter var liten och började äta små portioner gav jag henne morotspure på burk. Tror inte hon var så förtjust i det. Blev rätt mycket kvar och det åt jag som bredbart pålägg på macka.