Blev en lugn lördag. Jag hade tänkt åka till Den Lilla Landsortskyrkan framåt kvällen men det blev inte så. Kände inte för att ge mig iväg och kroppen var inte helt samarbetsvillig. Istället skrev jag en liten bunt vykort som jag ska posta imorgon när jag har ledsagning.
Var dags att ställa om klockan igen. Jag gillar ju inte det där att ställa om även om det är något bättre när vi återgår till normaltid än när vi ställer om till sommartid.
Kände mig rätt pigg imorse. Beställde färdtjänst för att åka till Den Lilla Landsortskyrkan. Lika bra att passa på och jag åkte på förmiddagen. Beställde som kyrkogårdstur så färdtjänsten väntar 20 minuter på parkeringen. Det passar bra nu. Annars är jag gärna där lite längre och tar med fika. Det får bli när det är varmare.
 

Det var en fin höstdag.
 

Kommer att åka så här fler gånger för det är rätt lagom tid nu.
 

Tog inte rullatorn idag utan klarade mig med kryckorna. De är lite lättare att gå med där och jag behövde inte ha med en sittplats nu.
 

Satte ett ljus hos kusin som skulle ha fyllt idag men lämnade oss alldeles för tidigt.
 

Hade med änglarna med pinne i rumpan och satte på två olika ställen.
 

Även fåglarna. Tulpanerna jag loppisfyndat vid samma tillfälle väntar jag med till våren. De är i något trä och jag tror de blir rätt fula under vintern. Bättre jag väntar till våren.
 

Hade med 2 ljus med änglar.
 

Änglaljusen och det andra satte jag på 2 ställen.
 

Det blir fint.
 

Får se om jag åker till Allhelgonahelgen också. För min del fungerar Halloween på samma sätt.
Sedan var det dags att åka hem. Känner mig nöjd och är piggare idag. Har ett formbröd på jäsning. Det var något jag tänkt göra igår men orken fattades.
För min del är inte Halloween maskerad och tiggande ungar. Det är en av högtiderna på Årshjulet. Ett avslut och början på något nytt.
För en stund sedan dunsade det till i köket och när jag kollade hade de vattenflaskor i plast jag har på köksbänken ramlat ner på golvet. Den i glas stod kvar. Det var säkert någon som ville ge sig till känna. Fanns liksom ingen anledning för dom att plötsligt falla ner på golvet.
Imorgon går vi in i november och det är dags att summera oktober månads handarbeten.
Det är
4 par vantar
3 par sockar
Så har jag ett par sockar på stickorna och en sjal på gång. Varierar mellan virkning och stickning.
Planer för veckan? Imorgon har jag ledsagning, tisdag städhjälp, onsdag hjälp med inköp och Ekolådan på torsdag. Eftersom det är höstlov håller jag mig helst hemma och träffar så få som möjligt. Hade varit mycket hemma ändå eftersom det är den veckan jag har mer hjälp.
Nu tänkte jag göra en smoothie/ milkshake. Banan, växtmjölk och kakao. Mixar och klart. Har i både fryst banan och väl mogen. Blir som milkshake och innehåller nyttigheter och smakar gott.