Blev sovmorgon både igår och idag. Har pysslat hemma.
 

Jag har en massa sticklingar att ta hand om.
 

Några börjar bli rötter på. Ska börja plantera dom i veckan.
 

Jag brukar låta mina palettblad gå i blom så jag kan ta fröer.
 

Det kan bli ganska mycket av dom. Eftersom de första är från fröpåsar från Maxi kan det bli lite allt möjligt från fröerna och är inte säkert de ser ut som plantan jag tog fröstänger från. Jag har ingen aning om namn eller sorter och bryr mig inte så mycket. Det är jättekul att se bilder och läsa om olika varianter men är inget jag behöver ha. Jag vill bara ha växter med fina blad och som är kraftiga stammar. För min del är det kul att ta fram nya och jag delar gärna med mig.
 

Dagens käk blev en färgglad rätt. Stekte upp lök, tomat, ingefära, broccoli, chili, paprika och tärnad tofu. Till det ris och sweet&sour.
Planer för veckan är ledsagning imorgon. Under veckan ska jag försöka komma iväg till den lilla landsortskyrkan eller Griftegården utanför Linköping. Det får bli en spontanresa efter väder och mående. Dvs jag bestämmer mig på morgonen och beställer färdtjänst.
På fredag har jag tänkt komma iväg på fredagsfika men det bestämmer jag också då.